Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

13 februari 06.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson och till kvällen kommer Stefan Gustafsson.

04.36 Laholm, inbrott i butik
På Örtvägen i Glänninge går larmet från en livsmedelsbutik. Vaktbolaget kan se på övervakningsfilm hur en maskerad man rör sig inne i butiken. De kan också se hur han plockar på sig saker. När väktare och polis kommer till platsen är mannen försvunnen. Polisen har sökt i området med hund men ännu inte lyckats gripa någon. Det är oklart vad som stulits men troligtvis är det cigaretter. Butiken avspärrad för en teknisk undersökning.

05.06 Halmstad, brand
På Strandgatan har det börjat brinna i en korvvagn. Någon har troligtvis hällt brandfarlig vätska i en ventil och tänt på. Räddningstjänst och polis till platsen. Troligtvis skriver polisen en anmälan om skadegörelse.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen