Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 13 februari 22:51

13 februari 21:43, Olaga hot, Malmö

Hårds väg/Västra Kattarpsvägen. Bråk utomhus efter misstänkt skottlossning.

Polis och ambulanssjukvård kallas till Hårds väg med anledning av ett bråk utomhus. Det har skett en trafikolycka i anslutning till bråket och det finns initiala uppgifter på att det är tre bilar och en moped som är inblandade i olyckan.

Det är mycket folk på platsen och polisen försöker spärra av ett större område för att polis och ambulanssjukvård ska kunna arbeta ostört på platsen. Eventuella skadelägen är okända i nuläget.

22.00 Det finns uppgifter på att en skottlossning har skett i närheten av olycksplatsen strax innan trafikolyckan. Platsen spärras av och specialsökhund (vapen) är beställd till platsen.

22.15 Det finns inga uppgifter i nuläget att någon person har skadats i den misstänkta skottlossningen.

22.50 Polisen arbetar på platsen med att hålla förhör med vittnen för att få en god lägesbild över händelserna/brotten. Kriminaltekniker är beställda till platsen. I nuläget lämnas ingen ytterligare information om det pågående utredningsarbetet och eventuella brottsrubriceringar är inte kända i nuläget.

06:50 Polisen har fortsatt utreda ärendet under natten. Inget tyder på att det ska ha skett en skottlossning. En person greps under natten och är nu anhållen misstänkt för grovt olaga hot.    

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen