Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesman är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Ulla Brehm.

22.35 Vänersborg, grov misshandel.
Polis larmas fram till Kastanjevägen där ett flertal personer skall bråka och eventuellt har någon en kniv uppger vittnen. Patrullen träffar på en man som knivskurits men enligt uppgifter från platsen skall det vara lindrigt. Mannen körs av polis till sjukhus för omplåstring. I samband med bråket har man även försökt att sätta eld på däck men inte lyckats. Däcken hämtas upp av polis för att förhindra framtida bränder. Inga uppgifter i nuläget varför bråket har uppstått men det finns uppgifter på eventuella misstänkta.

00.07 Göteborg, försök till personrån.
En kvinna blir hotad av två personer med kniv i en park i området Sannegården. Kvinnan lyckas dock freda sig med sparkar och slag varför de båda rånarna springer från platsen. Rånarna hade visat en kniv och hotat kvinnan och samtidigt försökte man komma över hennes väska men lyckades inte. Flera patruller till platsen som påbörjade ett närsök med bland annat hund men ingen person påträffades som kunde sättas i samband med händelsen.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen