Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 februari 07:50

14 februari 06:31, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen har hanterat 25 ärenden mellan kl 22 och 06. Natten har varit lugn i Södermanland. Ingen har frihetsberövats.

02.23 Det kom larm om inbrott på ett hotell i Eskilstuna. Ett vittne såg en person lasta in saker i en bil, som sedan lämnade. Polis var på plats några minuter senare. Det verkade som att någon hade stulit en större mängd pant eller returglas. Polisen lyckades inte få tag i någon misstänkt. En anmälan om stöld upprättas. Värdet på det stulna är oklart.
UPPDATERING 07.30: Det är cirka tio sopsäckar med pant som har stulits. En okänd gärningsman har på okänt sätt tagit sig in i ett förrådsutrymme. Värdet på det stulna uppges vara cirka 1500 kronor. Polisen har väldigt lite uppgifter att gå på, och har därför fattat beslut om att inte inleda förundersökning. Om nya uppgifter kommer in så kan ärendet öppnas igen.

Utöver detta har polisen rapporterat flera bilister för trafikbrott, som att bilen de körde hade körförbud. Det har också inträffat några viltolyckor, men utan personskador eller större konsekvenser i trafiken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen