Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

14 februari 18:09, Trafikolycka, smitning från, Ludvika

Påkörning bakifrån på Ekersgatan i centrala Ludvika där ena parten smet från platsen i en Svart Audi A3

Enligt anmälaren som i sin personbil blivit påkörd bakifrån av motparten hade denna först stannat och pratat med anmälaren och därefter avvikit utan att identifiera sig.

strax därefter kunde en polispatrull stoppa aktuell bil inte långt från olycksplatsen. Förare av bilen var en man född -55 som saknar körkort. Han stämmer mycket väl med det signalement som anmälaren kunde uppge på aktuell förare.

Polispatrullen uppfattade att han var drogpåverkad varför han medtogs för provtagning och förhör. Vid visitationen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika på mannen.

Han är nu misstänkt för smitning från trafikolycksplats, grov olovlig körning, drograttfylleri samt narkotikabrott avseende både eget bruk samt innehav.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen