Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 14 februari 21:07

14 februari 18:54, Mord/dråp, försök, Malmö

Man misshandlad, Hyllie.

Polis skickas till Hyllie efter larm via SOS om misshandel. En man uppges vara skadad, och även ambulans skickas. Polispatrull som först anländer till platsen anträffar den skadade mannen, som tas om hand av ambulans. Han är initialt vaken och talbar. Området spärras av som brottsplats, och polis arbetar på platsen med informationsinsamling, som förhör med eventuella vittnen till händelsen.

19.26 Brottsplatsen är inomhus i en lägenhet. Denna spärras av. Mannen är förd med ambulans till sjukhus. Hans skadeläge är okänt. Hundpatrull söker i området, och polis håller förhör med vittnen.

19.38 Mannen är skärskadad.

20.01 Mannen vårdas på sjukhus, men skadeläget är fortsatt oklart. En man har nu gripits som misstänkt för försök till mord. Kriminaltekniker är budade till brottsplatsen för en teknisk undersökning.

Uppdatering

21.06 Brottet har inträffat på Hallingsgatan, Lorensborg.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen