Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

16 februari 06:50, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Här följer ett urval av kvällen och nattens händelser. Dagens presstalesperson är Peter Adlersson.

23.16 Falkenberg, skadegörelse
På Skogstorpsskolan har någon slagit sönder flera fönsterrutor. Totalt har åtta rutor slagits sönder men inga personer var kvar på platsen när polisen kom. Oklart när skadegörelsen har skett. En anmälan har skrivits.

00.15 Varberg, skadegörelse
På Almers skola går inbrottslarmet och väktare samt polis åker dit. Inga personer kvar på plats men någon har krossat flera rutor på skolan. Polisen skriver anmälan om skadegörelse. Skolan har även tidigare blivit utsatt för skadegörelse. Ingen gripen.

01.52 Halmstad, rån
På Hederstiernas gata har en man i 20-årsåldern blivit rånad i en trappuppgång. Han blev hotat med kniv av två maskerade män som tilltvingade sig mannens mobiltelefon. Därefter sprang de från platsen och är inte hittade trots att polisen sökt i området. Polisen skriver en anmälan om rån.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen