Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 17 februari 10:10

17 februari 00:28, Brand, Emmaboda

Brand i husvagn.

Polis och räddningstjänst beordras till Fritidsvägen, Emmaboda, med anledning av en brand. Okänd gärningsperson misstänks för skadegörelse genom brand i husvagn. Platsen spärras av för teknisk underökning. Inga personskador rapporteras.

 

Uppdatering: Sedan den 5 februari har det rapporterats om bränder på flertalet platser vid Emmaboda och Vissefjärda. Sammanlagt har åtta olika anmälan om skadegörelse genom brand eller mordbrand upprättats under den aktuella perioden.

Polisen söker ägaren till den oidentifierade husvagn som skadades i samband med nattens brand vid de östra delarna av Emmaboda. Det finns inga uppgifter om att någon person ska ha kommit till skada i samband med händelsen.

Polisen vill ha in tips från allmänheten om dessa händelser. Tipsen rings in via 11414

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen