Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 februari 03:15, Stöld/inbrott, Kristianstad

Misstänkt pågående inbrott i fordon vid camping, Slättängsvägen.

En uppringare till polisen berättar om en personbil som cirkulerar kring en campingplats vid Slättängsvägen. Minst en person skall även ha gjort inbrott i fordon på platsen. Polispatruller åker mot platsen och då de anländer syns en bil köra därifrån. Polis signalerar stopp men bilen stannar inte och ett förföljande inleds. Kl 03.30 stoppas bilen och en man född -81 grips misstänkt för stöld genom inbrott i bil, stöld alt. häleri, grov vårdslöshet i trafik, olovlig körning samt ej stannat på polismans tecken.

Mannen har gjort inbrott i en personbil på Slättängsvägen och i bilen som mannen har kört anträffas misstänkt även stöldgods.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen