Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

18 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg och till kvällen kommer Stefan Gustavsson.

22.59 Göteborg, narkotikabrott.
Inkommer uppgifter om ett bråk mellan två grupperingar i Brunnsparken varför polis larmas fram till platsen. När patruller kommer fram så har de skilt sig åt och när polis kontrollerar några personer på platsen så är det flera som visar tecken på drogpåverkan. Rör sig om tre personer som får följa med för provtagning.

01.16 Göteborg, brott mot vapenlagen.
En patrull kontrollerar en person på Gamlestadstorget och där påträffas ett misstänkt vapen. Man hittar även misstänkt narkotika på honom varför även detta tas i beslag. Mannen grips och får följa med för vidare utredning.

01.19 Borås, brott mot vapenlagen.
En bil kontrolleras på Riksväg 27 i höjd med Aplared. Patrullen hittar ett misstänkt vapen samt misstänkt narkotika vilket tas i beslag. Föraren visar även tecken på drogpåverkan varför han kommer att följa med för provtagning m.m.

01.30 Vänersborg, inbrottsstöld.
Två personer kan gripas på Parkvägen efter att de har gjort inbrott i en maskinhall. Båda får följa med för vidare utredning misstänkta för inbrottsstöld.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen