Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 februari 06:15, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping

06.15 polisen har sedan midnatt henterat ett 30-tal ärenden av olika karaktär, de flesta har inte resulterat i några brottsmisstankar. Ingen person har gripits för brott och ingen har omhändertagits. Två har fått följa med för provtagning.

02.42 rutinkontroll av en bilist på Hammarvägen i Hovslätt, Jönköping. Misstanke uppstår om drograttfylleri och brott mot knivlagen. Bilförare är en man i 30-årsåldern och han får följa med för provtagning varefter han får tillnyktra i en arrest. Innan han släpps kommer han att förhöras.

02.56 vid en kontroll av en person på Backgatan uppstår en misstanke om ringa narkotikabrott eget bruk och innehav. Den som misstänks är en man i 20-årsåldern och han får följa med för provtagning varefter han får tillnyktra innan förhöret.

03.50 samtal till polisen om misstänkt inbrott på Skolgatan i Värnamo. Väktare åkte till platsen och hittade två krossade fönsterrutor. Polisen har varit på platsen och påbörjat en utredning om inbrott och en brottsplatsundersökning är genomförd. Oklart vad som stulits.

Inga grova brott eller andra allvaarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen