Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 18 februari 16:15

18 februari 14:49, Trafikolycka, Gislaved

Totalt stopp för trafik efter olycka vid Villstad.

14.13 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka på riksväg 26, i Villstad. Enligt larmet var det en lastbil och två personbilar som skulle ha kolliderat och det är totalt stopp för trafik förbi olycksplatsen.

14.29 Polis på väg.

14.53 Polis på plats.

16.00 Polisen skriver en anmälan om vårdslöshet i trafik och vållande till kroppsskada. En man som körde lastbilen är misstänkt. Han är i 20-årsåldern. Lastbilschauffören ska ha kört på en bilist, varpå den bilen knuffades in i en annan bil. En kvinna som satt i en av bilarna har förts till sjukhus. Hon klagade på nacksmärtor.

Polisen har tagit lastbilen i beslag för att undersöka om det fanns något med fordonet som orsakade krocken.

Vid 16-tiden hade trafiken släppts på förbi olycksplatsen, i båda riktningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen