Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 18 februari 17:47

18 februari 16:39, Trafikolycka, Vetlanda

Trafikolycka mellan två bilister i Nye.

16.12 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en trafikolycka i Nye, Vetlanda kommun, vid korsningen för länsvägarna 125 och 779. Två bilister hade krockat.

16.39 Polis på plats. Två bilister har frontalkrockat, med en person i vardera bil. Den ena föraren satt kvar i sin bil och klagade på smärtor i nacke, vaken och talbar. Räddningstjänsten klippte upp bilen för ett säkert urtag. Den andra föraren hade kunnat lämna sin bil. Vägen var helt avstängd för trafik.

17.10 Båda drabbade fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart. Båda är kvinnor i 50-årsåldern. Efter att patienterna hade tagits omhand kunde bilarna flyttas och trafiken började flyta på förbi olycksplatsen.

17.45 Båda bilarna behövde bärgas från platsen. Polisen har skrivit en anmälan om vårdslöshet i trafik för att utreda om något brott låg bakom krocken.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen