Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

18 februari 17:41, Brand, Kungsbacka

Brand i skola i Kungsbacka.

Räddningstjänst och polis kallas till Alléskolan där det ska brinna i gymnastiksalen. Enligt uppgift från platsen så ska ingen vara kvar inne i byggnaden/gymnastiksalen. Evakuering genomförs.

Kl 17.43: Polisen på plats. Skolan används som sk flyktingboende. Enligt räddningstjänsten går det inte att utesluta att branden är anlagd.

Av denna anledning beslutar polisen att platsen ska spärras av för teknisk undersökning. Polisen har ännu inte fått tillgång till lokalerna. Oklart när det gäller omfattningen av branden/skadorna. När inte brandorsaken är klarlagd så inleder polisen en förundersökning med rubriceringen mordbrand. Inga kända personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen