Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 18 februari 19:35

18 februari 18:33, Trafikolycka, singel, Jönköping

Bilist körde av vägen.

17.44 Det kom larm om en singelolycka på länsväg 931 vid Öggestorp, Jönköping. En bilist skulle ha kört av vägen, krockat med ett träd och sedan hade bilen lagt sig på sidan. Föraren var kvar i bilen.

17.57 Polis på plats. En person var drabbad, som var vaken och talbar. Trafiken var stoppad från båda håll. Bärgare tillkallades.

18.20 En kvinna i 65-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans. Skadeläget är oklart för polisens presstjänst.

19.20 Kvinnan blåste positivt vid nykterhetskontroll och är därmed misstänkt för rattfylleri. Ytterligare provtagning sker på sjukhuset.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen