Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

18 februari 21:21, Misshandel, Jönköping

Man misshandlad på Österängen.

19.25 Polisen kontaktades om en misshandel. En man hade blivit slagen i ansiktet utanför en mataffär på Österängen, Jönköping.

19.35 Polis på plats. Den var en man i 20-årsåldern som hade fått ett knytnävsslag i ansiktet. Den som slog var okänd och hade lämnat platsen. Den misstänkte ska ha blivit omotiverat provocerad av något som den slagne mannen ska ha gjort eller sagt. Den drabbade kördes av polisen till sjukhus för att se över svullnaden i ansiktet.

Polisen upprättade en anmälan om misshandel. Den slagne mannen hade sällskap med en kvinna som blev vittne till händelsen. Det finns i nuläget ingen gripen eller misstänkt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen