Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 februari 06:59

19 februari 00:07, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens händelser

22:30 Grovmisshandel, utanför Sollefteå

Patruller kallades till en by utanför Sollefteå gällande grov misshandel. Då patrullerna kom till platsen möttes de av målsägande,patrullen kunde kontatera att målsägande hade ytliga skador. Patrullen lokaliserade gärningsmannen och de skrev anmälan gällande grov misshandel, de tog även ett tillhygge i beslag som kunde härröra till gärningen. Ingen person är gripen och inte ambulans har tillkallats, det rådde hög berusningsgrad på platsen. De inblandade är i 45-50 års åldern.

00:26 Stöld genom inbrott, Äldreboende centrala Sundsvall

Polispatruller och hundpatrull berodrades till ett äldreboende i centrala Sundsvall då personal sett två män varit in i lokalen. Då patrullerna kom till platsen söktes lokalerna igenom utan att hitta gärningsmännen. Hundpatrullen spårade i omgivningen, dock utan resultat. Oklart om något blivit tilgripit, patrullerna skrev anmälan stöld genom inbrott.

06:50 Inga händelser att rapportera (uppdatering av kommunikatör Marie Andersson)

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen