Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

God morgon, dagens presstalesperson heter Ulla Brehm och i kväll arbetar Hans Lippens och Peter Adlersson.

23.22 Göteborg, försök till mord
En kvinna larmar gällande ett pågående inbrott på Godvädersgatan, två män skall försöka ta sig in i hennes bostaden. På plats kan polispatrull gripa en man i bostaden som har misshandlat kvinnan och hennes make, den andre mannen har sprungit från platsen. Både kvinnan och hennes make körs med ambulans till sjukhus, maken har enligt uppgifter allvarliga skador. En avspärrning görs i lägenheten för teknisk undersökning och dörrknackning har påbörjats i området. Oklart i nuläget om något stulits ur bostaden. 

03.40 Göteborg, skadegörelse
Samtal kommer in om en man som krossar en ruta i ett trapphus på Byalagsgatan. Mannen omhändertas för fylleri och kommer att höras misstänkt för skadegörelse efter tillnyktring.

05.15 Borås, skadegörelse
Polis larmas till Stora Brogatan där en man ses krossa rutor till flera butiker. Mannen omhändertas för fylleri och kommer att höras misstänkt för skadegörelse efter tillnyktring.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen