Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 19 februari 06:59

19 februari 06:27, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

06.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 35-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Tre personer har omhändertagits för berusning.

22.17 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades med anledning av en brand i en bil som stod parkerad i ett garage på Trädgårdsgatan i Katrineholm. Branden gav upphov till kraftig rökutveckling. Klockan 22.32 hade räddningstjänsten branden under kontroll. Polispatrullen har skrivit en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet och garaget samt det fordon som brunnit har spärrats av i väntan på en brottsplatsundersökning.

Inga andra allvarliga händelser eller grova brott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen