Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 februari 07:08, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Jämtland, ett urval av händelser under natten

Kl 22.00-07:00

Det har varit en natt med relativt låg arbetsbelastning. Polisen har utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

I övrigt, ett urval av nattens händelser:

Kl 22:11 Erikslund, Östersund

Bilist stoppad för kontroll. Bilen har körförbud, saknar registreringsskyltar och fordonsskatten är inte betald. Föraren får en ordningsbot (böter).

Kl 03:16 E14 Bräcke

Samtal till polisen gällande en vinglig färd. Patrull stoppar föraren, en man, en stund senare. Det visar sig att mannen har återkallat körkort. En anmälan gällande olovlig körning upprättas.

 

Två viltolyckor har anmälts till polisen under natten och morgonen. Ett tåg kolliderade med en älg i Bräcke och en bilist kolliderade med en ren på riksväg 84 i Härjedalen. Ingen person skadades i samband med olyckorna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen