Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 februari 10:04, Stöld, försök, Jönköping

Misstänkt fickstöld under måndagen.

Igår måndag klockan 17:50 kontaktades polisen av en man gällande en stöld. Mannen och hans fru hade varit och handlat och stod i anslutning till sin bostad i Kaxholmen när tre okända personer kom fram till paret och frågade efter vägbeskrivning till vårdcentralen.

När personerna hade fått en beskrivning lämnade de platsen. Då upptäckte mannen att hans bankomatkort och ett högkostnadskort till sjukvården saknades ur hans plånbok och larmade polisen. Mannen spärrade sitt bankomatkort och inga pengar har stulits från kortet.

Polisen var på plats och pratade med den drabbade mannen och vittnen på plats. De misstänkta personerna hittades inte.
 
De tre personer som misstänk ha genomfört stölden var två män och en kvinna. De var vid tillfället klädd i mörka kläder och pratade knackig svenska.

Polisen vill nu uppmärksamma personer på det här tillvägagångssättet för att förhindra att fler liknande brott sker.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen