Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 19 februari 12:36

19 februari 11:19, Uppdatering, Göteborg

Gällande försök till mord Godvädersgatan 19-02-19

Bakgrund:
23.22 Göteborg, försök till mord

En kvinna larmar gällande ett pågående inbrott på Godvädersgatan, två män skall försöka ta sig in i hennes bostaden. På plats kan polispatrull gripa en man i bostaden som har misshandlat kvinnan och hennes make, den andre mannen har sprungit från platsen. Både kvinnan och hennes make körs med ambulans till sjukhus, maken har enligt uppgifter allvarliga skador. En avspärrning görs i lägenheten för teknisk undersökning och dörrknackning har påbörjats i området. Oklart i nuläget om något stulits ur bostaden. 

Uppdatering kl 11.45: Åklagaren har ändrat brottsrubriken till synnerligen grov misshandel. Förhör hålls med den gripne mannen just nu. Skadeläget är fortfarande okänt, mannen är dock talbar. Ingen ytterligare gärningsman är gripen ännu.

Av vad som framkommit så här långt är den skadade mannen och den misstänkte gripne mannen bekanta med varandra genom någon tidigare relationskoppling.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen