Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

19 februari 21:20, Rattfylleri, Jönköping

Rattfyllerist stoppades på E4.

19.49 en polispatrull stoppade en bilist som körde söderut på E4 i Jönköping. Vid kontrollen av föraren uppstod en misstanke om att han kunde vara drogpåverkad. Det var en man i 25-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för drograttfylleri och grov olovlig körning. Polisen tog bilen i beslag med stöd av trafikbrottslagen, för att bilen eventuellt ska förverkas på grund av upprepade trafikbrott.

Med i bilen fanns också tre män i 20-25-årsåldern och alla tre misstänks ha varit drogpåverkade och de fick följa med för provtagning och förhör misstänkta för ringa narkotikabrott. En av de tre passagerarna hade en kniv i kläderna och misstänks därför för brott mot knivlagen också. Kniven togs i beslag och kommer att förstöras.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen