Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 februari 06:11, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av polisverksamheten i polisområde Södermanland.

06.10 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden, de flesta har inte resulterat i någon brottsmisstanke.Ingen har gripits, en har omhändertagits och en har fått följa med för provtagning.

00.38 polispatrull genomför en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Holmenleden i Torshälla varvid det uppstår misstanke om drigrattfylleri. Det är en man i 25-årsåldern som får följa med för provtagning och förhör.

02.22 efter att inbrottslarmet utlösts på ett företag på Gasverksvägen i Nyköping ringde väktare om att det kunde finnas personer inne i lokalerna på grund av att ett fönster var krossat. Polisen åkte till platsen men någon misstänkt person var inte kvar på platsen. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott, men det är inledningsvis oklart vad som kan ha tillgripits. Personal på företaget kommer att meddela detta senare när inventering skett. Även en brottsplatsundersökning är genomförd för att säkra spår. Polisen spårade med hund utan att någon kunde gripas. Ingen är misstänkt.

02.26 efter att ett inbrottslarm utlösts på Ekenhillsvägen i Eskilstuna kallades polis till platsen av ett vaktbolag. Två misstänkta gärningspersoner har setts springa från platsen, men de kunde inte påträffas. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och även försökt att säkra spår efter tjuvarna. Ingen är än så länge misstänkt. Oklart vad som kan ha tillgripits.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser finns att rapportera om.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen