Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

21 februari 07:54, Sammanfattning natt, Västernorrland län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

En person har omhändertagits enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:15 Drograttfylleri, Sundsvall
Polispatrull stoppar och kontrollerar en personbil på Haga. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av narkotika. Han tas därför med för kroppsbesiktning. Mannen förhörs och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

00:19 Försök till stöld, Kramfors
Polispatrull beordras till en adress i Bollstabruk där okända gärningspersoner sliter i en garagedörr och eventuellt försöker ta sig in. Patrullen förhör målsäganden, upprättar en anmälan om försök till stöld samt kontrollerar närområdet - men utan att hitta några misstänkta.

02:54 Drograttfylleri, Örnsköldsvik
Polisen stoppar och kontrollerar en personbil i Domsjö. Misstanke uppstår om att föraren, en man i 25-årsåldern, är påverkad av både narkotika och alkohol. Han tas med för kroppsbesiktning. Förhör hålls och en anmälan gällande drograttfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen