Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För närvarande har vi vissa tekniska störningar på polisens telefonnummer 114 14. För ärenden som inte är akuta, vänligen återkom vid ett senare tillfälle eller använd våra e-tjänster. Vid nödsituation, pågående brott eller andra akuta ärenden, ring alltid 112.

Uppdaterad 22 februari 13:21

21 februari 11:30, Åldringsbrott, Kristinehamn

Ett äldre par blir bestulna på plånbok av en man och en kvinna vid Västgötagatan i Kristinehamn.

En äldre man och en äldre kvinna tar ut pengar från en bankomat vid affärscentrat Vintergatan i Kristinehamn. När de kommer till porten där de bor vid Västgötagatan kommer det fram en man och en kvinna som erbjuder sig att hjälpa dem med deras rullatorer. Påväg upp mot lägenheten vecklar en av männen ut en karta framför mannen och vill ha hjälp att hitta fram till en adress. Männen lämnar sedan Västgötagatan och när varorna packas upp upptäcks att plånboken saknas ur kvinnans handväska.
Mannen bar en grå huvudbonad. Kvinnan talade ingen svenska, men tilltalade dem på ett språk som de inte förstod.

Händelsen har inträffat tisdag 19 februari mellan kl. 11:30-12:00.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen