Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 23 februari 08:02

22 februari 14:14, Mord/dråp, försök, Stockholm

En person är påträffad i ett trapphus i Johanneshov med en befarad skärskada i axeln. Det är oklart var misshandeln skett.

Flera patruller är i området för att få fler uppgifter från målsäganden och eventuella vittnen och för att lokalisera brottsplatsen.

Ingen är gripen och initialt är brottsrubriceringen försök till mord. 

Uppdatering klockan 16:25

I det initiala utredningsarbetet som gjorts på plats har en trolig brottsplats påträffats och tekniker är rekvirerade.

Dörrknackning pågår i flera fastigheter i det aktuella området.

Målsäganden är förd till sjukhus, det är oklart hur allvarlig hans skada är.   

Uppdatering klockan 16:55

En person har gripits skäligen misstänkt för brottet. Han är förd till polisstationen och kommer nu att höras innan kontakt tas med åklagare.

Uppdatering den 23 februari klockan 07.57
Den man som greps är numera anhållen på sannolika skäl misstänkt för försök till mord och narkotikabrott genom eget bruk.

Under helgen fortsätter polisen arbeta med utredningen. Personal vid polisens kontaktcenter kommer genomföra en digital dörrknackning. Det vill säga de kommer ringa upp boende i fastigheterna kring brottsplatsen för att höra om de har uppgifter som kan vara till hjälp i utredningen. Den person som har uppgifter att lämna kan även ringa polisen på telefonnummer 114 14.

  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen