Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 22 februari 19:14

22 februari 17:20, Stöld, Borlänge

En icke identifierad person gripen för stöld på Systembolaget i Borlänge.

Personen i fråga är en man som hade stulit en flaska sprit värd 239 kr då han greps av personal. Då polis kom till platsen kunde han inte identifieras varför gripandes fick bestå.

Mannen är förd till polisstationen för förhör. Om identifieringen misslyckas kommer åklagarae att få ta ställning till om han skall anhållas för att inte kunna undandra sig straff.

UPPDATERING: Innan avtransport till polisstationen hann påbörjas blev ID fastställd varför gripandet kunde hävas på plats. Vid skyddsvisitationen anträffades en mindre mängd misstänkt narkotika varför han förutom stöld nu också är misstänkt för ringa narkotikabrott aveseende innehav. Han är född -02

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen