Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

23 februari 06:45, Sammanfattning natt, Västra götalands län

God morgon dagens presstalesperson är Hans Lippens ( 7-16 )

God morgon. En lugn polisär natt i regionen enligt vakthavande befälet i region Väst.

 

Kl 04:49              Göteborg, trafikbrott, rattfylleri mm

En polispatrull vill stoppa en bilförare på Lv 190 vid Linnarhult. Föraren vägrar att stanna och ett kortrare förföljande påbörjar. Det är ringa trafik vid denna tiden på dygnet och efter ca 5 min stoppas bilen och föraren grips och misstänks för grov vårdslöshet i trafik, grov olovlig körning mm. Bilföraren forcerade igenom en vägbom innan han stoppades av en polispatrull. Inga personskador finns inrapporterade.  Föraren misstänks också för tillgrepp av fortskaffningsmedel då bilen var anmäld stulen.

 

Kl 05:10              Göteborg, Vasastaden, misshandel

Väktare larmar polisen till Teatergatan där de ingripit mot en person, man som misshandlat två andra personer. Den misstänkte är i 25 års ålder och de båda målsägande får båda åka med ambulansen till sjukhuset för vidare vård. De har ansiktskador efter misshandeln. Anmälan skrivs rörande två fall av grov misshandel.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen