Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 februari 08:39

24 februari 07:11, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fyra personer har omhändertagits för fylleri under natten. Polisen har även utfört ett antal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

01:23 Fjällräddning Jäckvik, Arjeplog. Ung man som försvunnit när han skulle ta sig från restaurang till bostad. Mannen har varit försvunnen i cirka en timme. Anhöriga har sökt efter mannen i området men han har inte påträffats. Vakthavande befäl beslutar inleda fjällräddning med stöd av Lag (2003:778) om skydd mot olyckor och fjällräddare kallas ut. Vid 03:30 påträffas mannen utomhus i området. Mannen är nedkyld men det finns inga uppgifter om att han ska ha behövt uppsöka sjukvård.

07:11 Brand Fjällnäs, Gällivare. Fullt utvecklad brand i bastu. Polis har beordrats till platsen.

Uppdatering 08:38

taket på en bastubyggnad som brunnit. Patrullen är klar och lämnar platsen. Anmälan brand utan misstanke om brott.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen