Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 07:34, Sammanfattning natt, Södermanlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat ett 60-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits misstänkt för något brott, tolv personer har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och sex personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott/rattfylleri eller avlägsnats på grund av ordningsstörning.

05.05 Någon eller några personer har slagit sönder fönsterrutor till polisstationen i Nyköping. En anmälan om skadegörelse kommer att skrivas och händelsen kommer att utredas. Ingen person har skadats.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen