Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 24 februari 08:19

24 februari 07:35, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En sammanfattning av nattens händelser.

07.00 Polisen har sedan midnatt hanterat ett 65-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Östergötland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits för brott (se nedan), 15 personer har omhändertagits för fylleri enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och sju personer har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott/rattfylleri eller avlägsnats på grund av ordningsstörning.

00.05 Polis larmades med anledning av ett pågående inbrott i ett företags lokaler på Kristinagatan i Norrköping. Polis åkte till platsen och en person som kunde misstänkas för brottet anträffades. Personen, en man i 30-årsåldern, greps av polis. Mannen misstänks för stöld genom inbrott. Mannen anhölls senare under natten.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen