Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 08:27, Försvunnen person, Ljungby

Polisen fortsätter sökandet efter den försvunna mannen i orten Hå.

En man i 75-årsåldern är försvunnen sedan lördagseftermiddagen efter att ha gått på hundpromenad i skogen i orten Hå, cirka 4,5 kilometer söder om Hamneda. Mannen är cirka 170 cm lång, har kort ljust hår och bar vid försvinnandet en grön jacka, keps, jeans och stövlar. Han har en demenssjukdom och talar enbart holländska.

Polisen har under kvällen och natten sökt efter mannen med bland annat helikopter och fortsätter sökandet i samma omfattning under dagen.

Har du sett mannen eller har information om försvinnandet? Kontakta polisen på 114 14 eller om det är akut kan du ringa larmnumret 112.

Updatering 12:11

Mannen är återfunnen vid liv medtagen och nedkyld och förs till sjukhus för kontroll. Polisens stora sökinsats som innefattat ett flertal patruller, helikopter, hundpatruller, drönare och ridande poliser avslutas. Polisen tackar allmänheten, hemvärnet, externa aktörer och det lokala föreningslivet för mycket gott samarbete i sökinsatsen.     

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen