Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

24 februari 15:32, Skadegörelse, Solna

Brottsoffret var ute och red i Huvudsta när hästen blev biten av en eller två hundar. Ryttaren ramlade av när hästen blev attackerad.

Polisen har pratat med ryttaren och hon berättade att vid en fotbollsplan blev hästen attackerad av en eller två hundar som skadade hästen på ena bakbenet. I samband med detta ramlade hon av hästen som sprang hem till stallet.

De två okända gärningspersonerna som var i sällskap med hundarna försvann i riktning mot Västra skogen. Polisens initiala sökande efter gärningspersonerna blev utan resultat. 

Ryttaren har talat om att hon hade ont i huvudet och kroppen efter fallet. Hästen fördes till djursjukhuset för vård av skadorna.

Polisen skrev anmälan angående misshandel samt skadegörelse.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen