Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 februari 08:29

25 februari 06:14, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Södermanland.

06.15 polisen har från midnatt hanterat ett 25-tal ärenden, huvuddelen har inte resulterat i några brottsmisstankar. Fem personer har gripits, ingen har omhändertagits för berusning/ordningsstörning men fyra har fått följa med för provtagning.

00.48 vid en rutinkontroll av en bilist på Västerleden uppstod misstanke om drogpåverkan på en passagerar i den kontrollerade bilen. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för ringa narkotikabrott.

00.51 vid en rutiknontroll av en bilist på Vårvägen uppstod misstanke om drograttfylleri på föraren. Det var en man i 40-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör misstänkt för drograttfylleri.

01.13 vid en rutinkontroll av en bilist på Kungsvägen i Flen uppstod misstanke om stöld. En husrannsakan företogs i bilen och vid den anträffades stora mängder hygienartiklar och smink som misstänks vara stöldgods. De båda männen, i 45- respektive 30-årsåldern greps för stöld alternativt häleri. Senare under natten anhölls de båda männen av åklagare på sannolika skäl misstänkta för häleri.

02.04 SOS-larm till polisen om att en parkerad bil börjat brinna i Kjula. Bilen stod parkerad på länsväg 899. På grund av kraftiga skador på bilen har den ännu inte identifierats varför målsägaren får anmäla branden själv. Initialt misstänks att branden är anlagd och då rör det sig om skadegörelse.

02.09 SOS-larm till polisen om brand i byggnad på Elofsbergsvägen i Malmby. Det visade sig vara ett uthus som brann och polisen har påbörjat en utredning om skadegörelse genom brand.

03.37 gränspolisen har i samband med gränskontroll upptäckt att tre personer misstänks ha brukat falska resehandlingar på Skavsta. De tre personerna, som inte är identifierade greps misstänkta för brukande av falsk urkund. De anhölls senare av åklagare på sannolika skäl misstänkta för brukande av falsk urkund. Det är en man i 25-årsåldern och två kvinnor i 25- respektive 40-årsåldern.

06.08 vid en rutikntroll av en bilist på E20 vid Barva uppstod misstanke om rattfylleri. Det var en person som ännu inte är identifierad som fick följa med för provtagning, misstänkt för rattfylleri.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen