Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 25 februari 07:56

25 februari 06:31, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen har hanterat 28 ärenden mellan kl 22 och 06. Ingen har gripits, en person har omhändertagits i ett ärende som rör psykisk ohälsa. Inga grövre brott än de som nämns nedan har kommit till polisens kännedom.

22.06 Polisen fick samtal om ett inbrott i en lägenhet i Mariannelund, Eksjö kommun. En man hade varit hemifrån från kl 11 på dagen och upptäckte att någon hade varit inne i bostaden när han kom hem. Det ska bland annat ha stulits en okänd summa kontanter. Polis kom dit för att söka efter spår. En anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

05.10 En anmälare hade upptäckt att det varit inbrott på ett företag. Det var på Klockaregårdsvägen i området Kulltorp, Gnosjö kommun. Någon ska ha tagit sig in på okänt sätt och tagit verktyg av olika slag. Polisen har sökt med hund och gjort en första brottsplatsundersökning. Platsen är avspärrad och det kommer att genomföras ytterligare teknisk undersökning under måndagen. Värdet på det stulna är oklart.

Utöver detta har det inträffat några viltolyckor, men utan personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen