Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

25 februari 20:36, Trafikbrott, Sandviken

En bussförare kör så illa att en passagerare ringer polisen.

En bussförare kör för fort, missar avfarter och struntar i att stanna vid hållplatser på resan västerut från Sandviken mot Hofors. Körningen är så illa att en passagerare ringer polisen efter att ha stigit av i Storvik.
Polisen kontaktar en passagerare ombord som bekräftar bilden av den dåliga körningen och en patrull försöker stanna bussen vid en hållplats, men bussen bara far förbi och patrullen får istället stoppa fordonet på vägen (E16).

Fler passagerare ombord uppger att bussen framförts vårdslöst och föraren, som är en man i 60-årsåldern, blir tillsagd av polisen att köra bättre i fortsättningen. För ögonblicket är det inte klart om körningen även kommer att få andra följder. Föraren var nykter.
 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen