Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 februari 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra götalands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser. Dagens presstalesperson heter Jenny Widén. Ikväll kommer Stefan Gustafsson.

23.11 Stöld, Vänersborg
Det har varit inbrott i ett gatukök på Belfragegatan. För närvarande är det oklart vad som har stulits. En anmälan har upprättas. Ingen gripen.

00.12 Drograttfylleri, Göteborg
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Hyltevägen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtaging misstänkt för drograttfylleri. Han har heller inget körkort och rapporteras däröför även för grov olovlig körning.

01.27 Drograttfylleri, Mark
Föraren till en personbil som stoppats för kontroll på Gnejsvägen visar tecken på att vara påverkad av narkotika och får följa med för provtaging misstänkt för drograttfylleri. Han har heller inget körkort och rapporteras däröför även för grov olovlig körning.

02.34 Brand, Göteborg
På ett parkeringsdäck vid Baron Rogers gata brinner en bil och polis samt räddningstjänst kallas till platsen. Det är flera bilar som skadats i branden, troligtvis tre.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen