Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 februari 15:35, Försvunnen person, Linköping

Försvunna barn kunde hittas snabbt.

Under eftermiddagen har polisen hanterat två fall av försvunna barn i Linköping. Barnen anträffades i båda fallen välbehållna utomhus.

12:40 Polisen kontaktades av en skola i Vidingsjö där två pojkar, 6 och 7 år gamla, hade försvunnit under en utevistelse. Flera patruller skickades till platsen för att söka efter barnen.
14:04 En av barnens släktingar hittade dem lekandes på en lekplats inte långt från skolan. Polisen mötte upp dem för att säkerställa att de mådde bra, vilket de gjorde. Barnen skjutsades hem till sina föräldrar. 
 
14:17 En 5-årig pojke försvann efter en promenad hem från förskolan i Ryd. Pojken försvann ur förälderns uppsikt precis när de kommit hem. Poliser larmades till platsen och man började söka efter pojken.
14.51 Polisen kontaktades av en kvinna som påträffat den 5-åriga pojken på Trädgårdstorget. Polis mötte upp för att säkerställa att han mådde bra, vilket han gjorde, och skjutsade hem 5-åringen till sina föräldrar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen