Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

26 februari 19:41, Misshandel, grov, Göteborg

Larm om en knivskadad person/man vid Kyrkbyn.

Polis och ambulans larmas till Lammelyckan. Vittnen ska ha sett hur en kvinna knivhugget en man alt enligt SOS. Händelsen har inträffat utomhus. Ett vittne på platsen har enligt egen uppgift även blivit utsatt för ett utfall med kniv från samma kvinna.

Polis och ambulans larmas till platsen.

Ambulansen är först på plats och får kontakt med den mans som uppges vara skadad. Han uppges ha en mindre skada i form att ett knivhugg/sår. Det framkommer även att den skadade och kvinnan som utfört gärningen känner varann.

Polisen är på plats och kommer att gå in i en lägenhet som pekats ut där kvinnan ska befinna sig/genomföra en husrannsakan. Det framkommer även uppgifter om möjligen ytterligare man kan ha varit involverad i händelsen. Denna uppgift är inte säkerställd.  

Den skadade är en man i 30-årsåldern.

Kvinnan som eftersöks är ännu inte anträffad/gripen. Hon är dock troligen identifierad. Polisen söker med hundpatrull i området efter kvinnan.

Den skadade förs till sjukhus med hjälp av ambulans för kontroll, troligen inte allvarligt skadad.

Kl 20.34: Polisen får kontakt med den kvinna man söker via telefon. Man får även veta var hon befinner sig och var polisen kan få kontakt med henne.

Kl 20.54: Polisen anträffar den kvinna man sökt tillsammans med en man. Båda två grips på platsen.

 

 

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen