Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 februari 08:07

27 februari 06:12, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Östergötland.

06.13 polisen har efter midnatt hanterat ett 25-tal ärenden, huvuddelen utan att någon brottsmisstanke har uppstått. Ingen person har gripits, en har omhändertagits på grund av berusning och tre för provtagning.

01.01 vid en rutinkontroll av en bilist på Apoteksgatan i Vingåker ertappades en bilförare utan giltigt körkort. Det var en man i 65-årsåldern som blev misstänkt för olovlig körning.

05.40 en polispatrull upprättade en trafikkontroll på riksväg 52 utanför Katrineholm. Vid 06-tiden stoppades en bilist som blåste positivt i polisens sållningsinstrument. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör, misstänkt för rattfylleri.

Inga grova brott eller andra allvarliga händelser har kommit till polisens kännedom.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen