Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 27 februari 07:28

27 februari 06:50, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av nattens polisverksamhet i polisområde Jönköping.

06.50 polisen har efter midnatt hanterat ett 20-tal ärenden, huvuddelen har inte resulterat i någon brottsmisstanke. Ingen har gripits eller omhändertagits men fyra har fått följa med för provtagning.

01.22 vid en rutinktroll av en bilist på E4 Torsvik uppstod misstanke om drograttfylleri. Det var en man i 30-årsåldern som fick följa med för provtagning och förhör. En manlig passagerare i 40-årsåldern misstänks för ringa narkotikabrott och fick också följa med för provtagning och förhör. Polisen omhändertog förarens körkort och bilnycklar.

01.52 samtal till polisen om inbrott i en fritidslokal på Västra Hällstorpsvägen i Jönköping där väktare upptäckt ett inbrott. Någon har brutit upp en dörr och gjort inbrott men det är oklart vad som kan ha stulits. Polisen har påbörjat en utredning om stöld genom inbrott och det finns inte någon misstänkt.

03.15 polisen fick samtal om oväsen och störningar från Trastgatan i Mullsjö. Polisen träffade på en man i 20-årsåldern som verkade drogpåverkad varför han fick följa med för provtagning och förhör.En mindre mängd misstänkt narkotika anträffades och togs i belsag.

05.00 en anmälare kontaktade polisen om två personer som ska ha tagit sig in i en byggnad på Åvallagatan i Eksjö. Polisen åkte till platsen och kunde konstatera att de två hade brutit sig in och de blev därför misstänkta för olaga intrång. En var en man i 4o-årsåldern som misstänkt för olaga intrång, och den andre var en man i 50-årsåldern som blev misstänkt för olaga intrång och dessutom ringa narkotikabrott eget bruk så han fick följa med för provtagning och förhör.

Inga andra brott eller allvarliga händelser har kommit till regionledninscentralens kännedom.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen