Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

27 februari 09:54, Stöld/inbrott, Västerbottens län

Bostadsinbrott som drabbat näringsidkare.

Under dagen igår inträffade två olika bostadsinbrott längs norrlandskusten, ett i Hudiksvall och ett i Sundsvall, som båda drabbade näringsidkare. I båda fallen ska kontanter till ett större värde och värdesaker ha stulits ur bostaden.

Det finns likheter mellan de två fallen. Bland det som stulits finns en större summa kontanter samt klockor och smycken. I båda fallen har gärningsmannen/gärningsmännen brutit sig in via ytterdörren. Det finns anledning att uppmana allmänheten att tänka på hur man förvarar sina värdesaker.

- Man bör inte förvara pengar och föremål av stora värden i sin bostad, säger Anders Norberg, förundersökningsledare vid polisen.

Initiala utredningsåtgärder pågår fortfarande. Någon mer information finns ej att lämna i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen