Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

28 februari 19:46, Stöld, Katrineholm

En person bestulen på sin telefon.

18.08 en inringare kontaktade polisen via SOS om att en stöld precis hade ägt rum på Stationsplan utanför Katrineholms station.

18.10 polisen är på väg till platsen.

18.19 polisen är framme på platsen och börjar utreda vad som hänt.

19.53 polisen är nu klar med de inledande utredningsåtgärderna och spaningarna. Det som har hänt är att en man i 30-årsåldern blev ombedd av gärningsmannen att låna ut sin telefon. När den drabbade tog fram sin telefon tog gärningsmannen telefonen och sprang från platsen.

Brottsrubriceringen är grov stöld och trots att polisen har spanat i omgivningarna på olika sätt finns det ännu ingen misstänkt.

Polisen är angelägen om att komma i kontakt med personer som kan ha gjort iakttagelser på Stationsplan och omkring Katrinholms station omkring 18-tiden. Tipsa polisen på 114 14 eller via tipsformuläret på polisen.se

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen