Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 28 februari 21:14

28 februari 20:32, Misshandel, grov, Eskilstuna

Grov misshandel på arbetsplats.

16.23 en inringare kontaktade polisen via SOS om att det ska ha varit någon typ av bråk på en arbetsplats i centrala Eskilstuna.

16.24 polisen är på väg till platsen.

16.30 polisen påbörjar arbetet på platsen.

20.10 polisen har nu genomfört inledande utredningsåtgärder. En förundersökning är inledd med brottsrubriceringen grov misshandel, med anledning av att den drabbade, som är en man i 40-årsåldern misstänks ha blivit angripen med ett tillhygge som har förorsakat sårskada och fraktur i en arm. Den drabbade fördes till sjukhus med ambulans. Polisen har hållit förhör med personer som har varit på den aktuella arbetsplatsen samt den drabbade. Föremålet som misstänks vara det använda tillhygget är anträffat och taget i beslag. Polisen har också spanat efter den misstänkte gärningspersonen och han anträffades och greps 17.34. Det är en man i 35-årsåldern och han är förd till polisstationen där han förhördes och anhölls vid 20-tiden.

 

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen