Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 februari 07.34, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Sammanfattning av natten i Jönköpings län.

Polisen har hanterat 81 ärenden i Jönköpings län mellan klockan 22 och 07. Ingen har gripits och 16 personer har omhändertagits på grund av berusning, eller misstankar om rattfylleri eller narkotikapåverkan.

Polisen har hanterat flera fall av misshandel i krogmiljön i Jönköping. En man i 35-årsåldern fördes till sjukhus med ambulans, och polisen har upprättat en anmälan om grov misshandel. Ingen har gripits i det ärendet, men polisen har pratat med vittnen.

22.09 Två bilar hade krockat i korsninen Tånnögatan / Växjövägen i Värnamo. Fyra personer var drabbade. En kvinna ska inte ha iakttagit väjningsplikt och är misstänkt för att ha vållat olyckan. Inga allvarliga personskador ska ha uppstått men en man fördes till sjukhus med ambulans.

00.32 Singelolycka på E4 södergående genom Huskvarna, Jönköpings kommun. En bilist hade kört in i mitträcket. En kvinna i 20-årsåldern som körde ska ha fått lindriga skador och fördes till sjukhus med ambulans.

04.29 Det kom larm om inbrott i en klädaffär i Vrigstad, Sävsjö kommun. Polis kom dit. Någon ska ha krossat en ruta och stulit jackor. Butiken är avspärrad för en ytterligare teknisk undersökning under söndagen.

Utöver ovan nämnda trafikolyckor så har ytterligare sex olyckor kommit in till polisens ledningscentral under natten, men de ska ha varit av lindrigare art.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen