Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 februari 07.56, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Sammanfattning av natten i Södermanland.

Polisen i Södermanland har hanterat 61 ärenden mellan klockan 22 och 07. Två personer har gripits och nio har omhändertagits på grund av berusning eller misstankar om rattfylleri eller narkotikapåverkan.

00.24 Polisen larmades till ett bråk i en bostad i Vingåker. Polis kom dit och det slutade med att en man i 35-årsåldern greps, misstänkt för misshandel och olaga hot. Den utsatta kvinnan ska inte ha blivit allvarligt skadad.

00.41 Flera personer ringde om bråk i en bostad i Skiftinge, Eskilstuna. Två män och en kvinna hade varit inblandade i bråket. En man i 30-årsåldern greps, misstänkt för misshandel och olaga hot mot kvinnan. Ingen skadades allvarligt.

01.01 Larm om att en lastbil hade kört av vägen nära trafikplats Jönåker, Nyköpings kommun, på E4 i norrgående riktning. Den lade sig på sidan. Ett körfält var avstängt initialt. Föraren ska ha klarat sig bra.

Ytterligare några trafikolyckor har kommit in till polisens ledningscentral, men de var av lindrig art.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen