Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

03 februari 07.00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är Christer Fuxborg.

21.55 Laholm, allmänfarlig vårdslöshet.
Larm inkommer beträffande en brand på Kyrkvägen varför räddningstjänst och polis larmas fram till platsen. Visar sig att personalen på Solgården hade hunnit släcka branden med en pulversläckare hos en av sina patienter. Personen som bodde där var inte på plats så ingen har kommit till fysiks skada. Lokalerna vädras ut då det är mycket rök kvar efter branden. I skrivande stund finns det inga uppgifter om hur branden startat.

22.54 Halmstad, trafikolycka singel.
En bil kör av Slättåkravägen och krockar med en stolpe. Räddningstjänst, ambulans samt polis till platsen. Det är mycket halt på vägbanan vilket tros vara anledningen till att föraren fått sladd och kört av. Han körs med ambulans till sjukhus i Halmstad med nacksmärtor. Bilen bärgas från platsen.

04.15 Laholm, trafikolycka singel.
En bil hare kört av vägen i Putsered, Knäred, varför räddningstjänst, ambulans samt polis larmas fram till platsen. Lite oklart varför man kört av men två av de 4 personerna får åka med ambulans till sjukhus, oklar status.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen