Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se
Uppdaterad 04 februari 21:45

04 februari 17.07, Mord/dråp, försök, Sigtuna

Två män knivskadades ombord på pendeln vid Arlanda - en man greps.

Samtal inkom om bråk ombord på pendeln vid Arlanda. Strax framkom att två personer påträffats knivskadade ombord på tåget. En person har gripits.

Polis är på plats och pratar med vittnen för att få mer information om händelsen, som rubriceras som försök till mord.

Skadeläget för de skadade personerna är i nuläget okänt. Det aktuella tåget är avspärrat och kommer inte att åka vidare. I övrigt rullar tågen.

Uppdatering klockan 17.45:
En teknisk undersökning av brottsplatsen som i detta fall är tåget kommer att göras. De skadade förs med ambulans till sjukhus. Skadeläget fortfarande okänt. De två skadade är män. Även den gripne personen är en man.

Uppdatering klockan 21:45:
Polisen utreder kvällens händelse som en isolerad händelse där uomstående personer ska inte behöva vara rädda. De båda skadade männen vårdas fortfarande på sjukhus.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen