Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

04 februari 16.45, Övrigt, Nybro

Pojke överfallen, Nybro

Polisen söker vittnen till överfall på pojke i Nybro

 

En pojke i 12-13 åldern har vid 08-tiden idag måndag 4/2 anmält att han blivit överfallen i centrala Nybro på väg till skolan. Händelsen inträffade i området runt ishallen. Pojken har berättat för polisens utredare att han befann sig vid Grönvägen när han blev attackerad av en man som tar tag i pojken och misshandlar honom. Tumult uppstår och  pojken lyckas slita sig loss från mannen som överfallit honom.

 

Pojken flyr springande från platsen på en cykelväg som går parallellt med Grönvägen i riktning mot ishallen. Den misstänkte mannen springer efter pojken som lyckas komma undan och springer till skolan varifrån polis larmas.

 

Pojken har i förhör berättat att det fanns folk ute i rörelse vid den aktuella händelsen,  bland annat en kvinna som borde sett pojken och den misstänkte mannen vid Grönvägen innan händelsen.

 

Pojken ådrog sig lindriga skador vid överfallet som rubriceras som misshandel.

 

Pojken var vid händelsen iklädd en röd dunjacka och den misstänkte mannen var mörkt klädd.

 

Polisens uppfattning är att den misstänkte mannen uppehöll sig i det aktuella området innan överfallet på pojken.

 

Tips och iakttagelser runt händelsen vid Grönvägen i Nybro kan lämnas till polisen via telefon 114 14.

 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.
Till toppen